Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av King Beat - 15 augusti 2010 20:12

Suck. Jag har knappt varit här på en vecka och när jag tittar in möts jag av miljarder fjortisbloggare? De verkar ha gjort revolution och tagit över stället och när jag kollar på alla bloggar i "rampljuset" är det väldigt få erbjudanden som lockar. Majoriteten av dem är särskrivande fjortisar som gör tafatta försök att locka till sig läsare genom att verka mystiska, utmanande eller provocerande för att sedan avsluta sin reklamkampanj med ett "kommentherah snällah, tihitihi...."?


Någon (förutom jag själv) verkar anse att jag besitter sådan kunskap att jag ska ha en frågelåda på min sida. Inget större fel i det förutom att jag gärna skulle vilja vara med och bestämma vad som finns på MIN blogg!? Är det verkligen möjligt att någon gått in och planterat frågelådan på min sida eller hur går det till? Jag har visserligen frågat några med denna funktion hur de fick den men jag visste inte att jag riskerade att någon slängde den på mig utan förvarning?


Jag fick också se att jag har lyckats vinna ett par priser den senaste veckan. Det är någon sorts vandringspokal som vandrar runt här på bloggplatsen vad jag förstår? Det var ju kul och det tackar jag för men jag tror inte att jag kommer haka på kedjan. Men jag uppskattar som sagt att jag fick priset av de personer jag fick det av...  

Skriv något kul!

Någon som vill köpa?

smygers

MediaCreeper

Ovido - Quiz & Flashcards