Alla inlägg den 25 maj 2010

Av King Beat - 25 maj 2010 10:20

Har inte skrivit på ett tag och jag ber alla mina fans, speciellt min flickvän Xecute, om ursäkt för detta. Jag sitter och knåpar ihop ett smaskigt inlägg om något jag länge lovat skriva om, dvs vilka som har den egentliga makten i världen och det blir förhoppningsvis klart idag. Jag kan avslöja att jag inte kommer attackera USA som jag brukar, då de faktiskt står under Världens verkliga makthavare!? I väntan på detta lägger jag ut ett kort inlägg som har med vår konstiga Svenska politik att göra. Det är kort av den anledninen att jag tycker Sverige ett fegt och ointressant land som jag inte vill slösa för mycket energi på, då det finns viktigare saker att göra detta på.....


Det snackas mycket om våra Svenska partier och hur mycket Moderaterna ställt till det under senaste mandatperioden och att många tror det skulle vara bra med ett maktskifte. Jag tycker båda våra Svenska partier är skit även om högerblockpartiet är de som alltid ställt till det mest historist sett. De sitter ofta en mandatperiod och raserar allt som kan kallas bra, i jakten att göra de välbemedlade ännu mer välbemedlade. Vänsterblockpartiet får sedan sitta tre mandatperioder och försöka bygga upp delar av ruinerna men kan/vill självklart inte hinna med allt, även om de utlovar både det ena och det andra inför ett val. Det konstiga är att människor är mycket glömska och så hjärnbefriade att de snabbt glömt att högern tillfört landet mer skit, än gjort något bra när de haft makten. Detta gör att de återkommit när Sverige börjar stabiliseras för att börja rasera igen!? Så har det sett ut historiskt i alla fall men det ser annorlunda ut idag. 


Sverige är ett politiskt skämt! Vårt stadsskick är monarki viket egentligen betyder att vår kung ska ha makten. Sverige kallas också demokrati med vårt luddiga partisystem där vi verkar ha sju partier med makt i riksdagen, även om det på sin höjd är två! Sverige är en Socialdemokrati vilka som än sitter vid makten så enl min mening har vi ett enpartisystem, vilket inte kan kallas speciellt demokratiskt?


Inte ett skit kan vi göra åt saken heller och att tro att vi kommer få det bättre i längden av ett maktskifte är naivt, då det inte har någon som helst betydelse vilka som har mest mandat i riksdagen. Då vänsterblockpartiet inte håller sig till vänsterpolitik, utan har glidit förbi mittstrecket och över till högersidan, kan vi lika gärna ligga kvar framför tv:n och skita i att gå och rösta. Det krävs långt mycket mer av vår slöa befolkning än att känna sig duktiga, lyfta på sina feta arslen och gå till vallokalen för att rösta på vänsterblockspartiet, i tron att man gör något bra! Vi kan ju börja med att avskaffa monarkin...?

Skriv något kul!

Någon som vill köpa?

smygers

MediaCreeper

Ovido - Quiz & Flashcards