Alla inlägg den 14 maj 2010

Av King Beat - 14 maj 2010 15:34

Jag hatar när människor skriver och "neggar" mig anonymt, men dessvärre har jag råkat göra samma sak själv! Jag är fullt ärlig när jag säger att det är något fel på mina inställningar vilket resulterar i att mina kommentarer till andra blir anonyma trots att jag har alla rutor ifyllda när jag slänger iväg dem!? Jag ber om ursäkt för detta och vill klargöra att jag ALDRIG kommenterar NÅGOT anonymt medvetet!


Jag har kommenterat tre ggr idag. Den första till muskelberget vilket var väldigt olyckligt, även om "Faktamannen" kom med och min lilla pik när jag knuffade ur honom ur "rampljuset" har kanske inte gått honom obemärkt förbi? De andra två kommentarerna var inga "neggar" och de var till mina vapendragare, så där räcker det med "Faktamannen".


Jag hade fått svar på tal av muskelberget måste jag säga. Jag berättade ju ungefär vad jag skrev till honom men utelämnade detaljerna. Hans svar var väldigt roligt då han säger till mig att "jag bloggar för min egen skull" vilket, även om det är en lögn, borde vara något han fortsätter med. "Du behöver inte läsa om mina drömmar" vilket stämmer mycket bra, men den roligaste meningen var "jag blir av med oskulden när jag vill!!"....

Av King Beat - 14 maj 2010 06:43

Halkade in på en muskelblogg igen, eller i alla fall något som ägaren själv anser vara en muskelblogg? Den här idioten hade fått släpp "de luxe" och fått för sig att vilja synas i det så kallade "rampljuset". Det är väl ok att göra reklam för sig, men borde folk som ljuger i sin reklam få hålla på!? Muskelknutten ville ge sken av att skriva så provocerande att "känsliga läsare varnas" och han uppmanade läsarna att "kommentera hur sjuk i huvudet jag är"!?


Dessa visdomsord framkallade självklart både min nyfikenhet och ett skrattanfall liknande det jag fick första gången jag rökte på! På sin pres.bild står snubben med bar bringa och spänner sig blå i ansiktet (som man f.ö slipper se vilket jag är oerhört tacksam för) och får väl fram lite muskler. Det är svårt att bara genom bilden avgöra om killen är en välbyggd 16 åring, en lätt förståndshandikappad hobbybyggare eller en testosteronstinn fd. mobbad tjugoåring med hjärnförslitningar, men när jag börjar läsa hans recept och drömtydningar anar jag den sistnämnda. Han har något så originellt som en stjärna tatuerad på ena axeln (enl. fakta är det "few" svenskar som har såna!), så jag får för mig att han är över 18 år, men han har ett namn på sin blogg som för tankarna till fjortisbloggarna, vilket gör mig en aning osäker?


Att han utlovade sån drama och uppkäftighet i "rampljuset", gjorde dessvärre att jag gick in på hans blogg. Där väntade jag mig att han skulle vara lite störig, även om jag förstod att han var en mes efter att ha sett hans spåniga annons i "rampljuset". Tyvärr var hans blogg den mest lama och i särklass sämsta skit jag någonsin läst!? Han var inte uppkäftig någonstans och han kan omöjligt anse det själv, om han inte lider av vanföreställningar? Hur kan någon dra ett så pinsamt drag, att marknadsföra sig totalt felaktigt, för att sen glömma bort att folk troligen kommer läsa skiten? Det måste väl vara fantastiskt pinsamt att vara så jävla dum, att marknadsföra sin mesblogg på ett sätt att läsarna tror det är en riktigt uppkäftig blogg för att sedan komma in på en jävla sömn och matblogg!? Han kunde väl för fan ha försökt i alla fall? Skriver man som han gjorde i "rampljuset" fattar väl vilken kretin som helst att man inte kan ha en "dela recept blogg"?


Dumjäveln skrev förutom matrecept om sina skittråkiga drömmar, där han åkte karusell med sina förståndshandikappade muskelpolare och han nämner något om sina otäcka morföräldrar, som jag inte ens hann läsa innan jag nickade till!? MYCKET intressant och provocerande läsning...... Nej! Inte ens om läsaren är fyra bast! Undrar om någon kommer skriva en kommentar om hur sjuk han är som han önskar? Kanske för att vara snäll? Till saken hör att INGEN hade lämnat någon kommentar när jag var inne! FY FAN VAD PINSAMT! Därför var jag tvungen att skriva ett litet meddelande där jag berättade för honom vad jag anser om, att likt en mycket obegåvad ung man utge sig för att vara en störig och provocerande bloggare, för att sedan ha en mesblogg om mat, muskler och drömmar!


Ointressanta inlägg om hans fåniga drömmar blandas med recept och han verkar mer frikyrkligt religiös eller psykotisk, än han ter sig uppkäftig. Detta gillas INTE! Han hade tidigare skrivit ett inlägg där han klagade på anorexiaflickor, genom att likt en lärd gammelgrek påpeka "alla SKA vara nöjda över sin kropp för det är JAG"!? Detta gjorde att jag idiotförklarade honom utom rimligt tvivel, utan chans att överklaga och även om inlägget hade skapat förhållandevis många kommentarer lämnade jag bloggen här, utan att orka läsa mer. Brorsorna Ronny och Jonny måste ha gått ovanligt hårt fram mot den här stackaren? Så hårt att killen fått vanföreställningar? Min slutgiltiga dom får bli denna, så jag kan gå vidare och förlåta honom..... Punkt OCH slut!


Nej förresten, hoppas inte Xecute halkar in på hans sida för då blir det ännu mer synd om kraken! Lägger en länk på din sida.....

Skriv något kul!

Någon som vill köpa?

smygers

MediaCreeper

Ovido - Quiz & Flashcards